Nieuws

Indeling feestweekend.                                                                  
Alle voorbereidingen zijn nog in een pril stadium, maar in grote lijnen zal het programma er als volgt uitzien. Op vrijdag is er feest voor de kinderen. Op zaterdag trekt de optocht met praalwagens en muziek door het dorp. Zaterdagavond is er een groots feest in de feesttent en op zondagmiddag is er een familie evenement voor iedereen.

Wagens, bogen en straatversiering.

Wij vertrouwen erop dat het hele dorp wordt versierd en dat er traditioneel weer voor alle kinderen van de basisschool praalwagens worden gemaakt. Ook kinderen uit Yde -de Punt, die in andere dorpen naar de basisschool gaan, mogen hieraan meedoen. Alle verenigingen, straten, vriendengroepen e.a. worden opgeroepen na te denken over het maken van een prachtige wagen en/of straatversiering inclusief een boog, zodat het dorp er zeer feestelijk uit komt te zien. U heeft nog even de tijd om na te denken hoe u dit gaat doen, want eind november 2023 is de aanmelding van de wagens, bogen en straatversiering.

Uw Financiële bijdrage:

Aan de organisatie van een dergelijk feest hangt uiteraard een prijskaartje. De stichting schoolfeest heeft geen leden of donateurs, al het geld wordt huis aan huis opgehaald door het schoolfeest comité. Voor de financiering van het schoolfeest 2024 doen we deze keer weer een beroep op de gulheid van alle bewoners van Yde en de Punt om ons in staat te stellen een prachtig feest neer te zetten. Omstreeks januari 2024 zullen we u informeren hoe we dit denken te gaan doen.

Sociale Media.

Natuurlijk kunt u ons ook volgen via de sociale media op facebook, twitter of via Instagram.