Over het Schoolfeest

De voorbereidingen voor het Schoolfeest zijn dus in volle gang. Het programma voor de feestweek
begint zo langzamerhand zijn vorm te krijgen en ziet er voorlopig als volgt uit:

Zaterdag 15 juni:
De Herauten zullen het dorp wakker schudden deze morgen. Vanaf 11.00 uur vindt de jurering plaats van de bogen- en straatversieringen. Dezelfde dag nog vindt ook de prijsuitreiking van de bogen en straatversieringen plaats.

Vrijdag 21 juni:
Op vrijdag 21 juni 2024 organiseren we voor alle basisschoolkinderen (ook voor de kinderen die niet op de Duinstee zitten) een actieve en creatieve dag. ‘s Avonds is er een grootse spelavond met muziek in de feesttent. Het zal net als 5 jaar geleden een hilarische avond worden waar verschillende mooie prijzen te winnen zullen zijn.

Zaterdag 22 juni:
Rond 13.30 uur start aan de Norgerweg de optocht met 17 versierde wagens met ondersteuning van
3 muziekkorpsen. Zaterdagavond wordt zoals iedereen gewend is een groot spektakel! Na de prijsuitreiking, die om 20.00 uur zal beginnen, zal de allround coverband “De Heeren van Aemstel Band” voor een energiek en avondvullend programma zorgen.

Zondag 23 juni:
Als op zondag, na een swingende nacht, iedereen weer tot leven komt, ontmoeten we elkaar om 13.00 uur weer op het feestterrein. Zoals elk schoolfeest organiseren wij ook dit jaar een sport- en spelmiddag. Deze middag zal bestaan uit geweldige, spannende en uitdagende spellen voor jong en oud. Opgave kan per team van maximaal 5 personen en iedereen vanaf 15 jaar mag meedoen.

Dit kan via zondagactiviteit@schoolfeestydedepunt.nl, tot uiterlijk 1 juni 2024. Na opgave volgt verdere instructie, bereid je goed voor! Vanaf 17.00 uur Dorps Barbecue met live muziek en optredens van artiesten waar we de feestweek rond 23.00 uur afsluiten. In de volgende circulaire volgt meer informatie over o.a. het afhalen van de kaarten en de opgave voor de DorpsBBQ.

Natuurlijk kunt u ons ook volgen via de sociale media op facebook of via Instagram.